Oferte Cereri Membri

Oferte Menajere

caut menajera
caut menajera ap 2 camere (iubitoare de animale - am 2 caini) zona Calea Mosilor, 1-2 ore o data la 2-3 zile curatenie, spalat, calcat, eventual gatit 0742028566

detalii

caut menajera
Buna ziua, Caut ajutor in casa (spalat, calcat, ajutor la cumparaturi) Imi doresc pe cineva care sa stea alturi de noi pe termen lung. Am nevoie de persoana respectiva 5 zile / saptamana, in jur de 5-6 ore zilnic. Ofer 1200 lei / luna

detalii

caut persoana pentru gatit zilnic
Caut o persoana foarte serioasa ?i curata intre 50 ?i 60 de ani care sa ?tie sa gateasca. Am nevoie maxim 4 ore pe zi pentru gatit ?i menaj în bucatarie. Locuiesc în ia?i în centru.

detalii

Menajera
Ofer servicii de menaj part-time sau full-time, sunt nefumatoare, dinamica, ma adaptez foarte usor la locul de munca. Vreau sa muncesc. Multumesc.

detalii

Menajera
Ofer servicii de menaj part-time sau full-time, sunt nefumatoare, dinamica, ma adaptez foarte usor la locul de munca. Vreau sa muncesc. Multumesc.

detalii

Menajera
Ofer servicii de menaj, atat pentru vile cat si apartamente, experienta in domeniu de 5 ani,pot lucra in zona Bucuresti si Ilfov.

detalii

Menajera
Menajera din 2006, full-time sau part-time,ofer servicii de curatenie profesionale, bona copil, case, vile, birouri,.Constiincioasa, harnica, punctuala,experimentata, atestat de menajera.Ofer seriozitate si vreau seriozitate.

detalii

Menajera
Ofer servicii de menaj, atat pentru vile cat si apartamente, garsoniere, experienta in domeniu de 4 ani.

detalii

Menajera
Doamna serioasa, 45 de ani, experienta in servicii de menaj (curatenie , spalat, calcat, gatit) full-time sau part-time. Ofer seriozitate si vreau acelasi lucru in schimb, sunt punctuala si nu ma dau in laturi de la orice treaba casnica. Pot fi gasita la 0760377779; Va multumesc.

detalii

menajera
Doamna serioasa ofer servicii de menaj (spalat, calcat, curatenie, optional gatit) unei familii serioase, sau firme, 1, 2, 3, zile pe saptamana, sunt o fire calma, cu mult respect, meticuloasa, atenta la detalii, 15 ron/ora sau 100 ron pe zi, doresc seriozitate.tel .0747435253

detalii

angajam menajera
Caut menajera in zona Timpuri Noi, 5 zile pe saptamana, 8 ore/zi pentru menaj familie 4 persoane (curatenie, calcat, gatit ocazional, dus copil la gradinita daca este cazul).

detalii

Menajera-Gatit/Curatenie
Cautam pentru mama noastra draga (72 ani), O FOARTE BUNA GOSPODINA care sa fie in primul rand un om de incredere, careia ii face placere sa gateasca si care nu se da in laturi de la treburile casnice. Daca sunteti o persoana responsabila, deschisa si cu mult bun simt, ne-ar face placere sa ne contactati. Neaparat experienta in domeniu si varsta peste 40 de ani! mail: lovs_moda@yahoo.com tel: 0722 542 046 Job: 2 zile pe saptamana ; zona Piata Moghioros Program: 9:30-16:00 (1/2h pauza) Salariu: 10 lei/ora

detalii

Servicii menaj
Doamna serioasa, 51 ani, ofer servicii de menaj in Bucuresti, 2-3, zile pe saptamana, optional calcat si gatit. Doresc si ofer seriozitate. Mariana Achim, numar telefon 0766679697

detalii

Menajera
Doamna serioasa,cu experienta, ofer menaj pentru case, vile, birouri in zona Ilfov si Bucuresti. La cerere pot oferi recomandari.

detalii

Menajera - zona Ilfov,Bucuresti
Doamna serioasa, ofer menaj pentru case, vile, birouri in zona Ilfov si Bucuresti. Detin experienta si recomandari.

detalii

Menajera
Angajez menajera serioasa, responsabila , 2 zile pe saptamana pentru casa.Zona Tineretului,Bucuresti.

detalii

Angajez menajera interna
Angajam MENAJERA si BONA pentru familie deosebita. Activitatea se va desfasura la domiciliul familiei in Bucuresti. Program de lucru: intern (cazarea si hrana sunt asigurate de familia angajatoare, se ofera 2 week-end-uri libere / luna) Atributii post: menaj si supraveghere copii (cand este cazul). Cerinte post: absolventa de studii medii, experienta anterioara, capacitate buna de comunicare si adaptare la cerintele familiei, persoana serioasa interesata de un angajament pe termen lung. Salariul lunar oferit: peste 1500 Lei Persoana contact: Nicoleta Dinu Numar telefon: 0752030457

detalii

Caut menajera
Caut menajera pentru 2 zile pe saptamana. zona berceni Dimitrie Leonida 0760175184

detalii

Caut menajera
Caut menajera part-time(3 ore pe zi)de 3 ori pe saptamana preferabil L,Mi,V, pentru curatenie si intretinere apartament 3 camere locuit de o persoana in zona Balta Alba(IOR)+insotire persoana la cumparaturi; fara :gatit, spalat si calcat; salariu negociabil; varsta 40-55 ani; program de preferinta dupa amiaza dupa ora 14, dar se poate discuta.

detalii

ofer servici de menaj
Ofer servicii de menaj, 1, 2, zile pe saptamana, curatenie, spalat, calcat, optional si gatit, doresc seriozitate, ofer seriozitate.

detalii

Inapoi    pagina 1 din 22    Inainte

© 2009 - Menajera.Ro